top of page
Fjällstuga

FUKTKONTROLL

Fuktproblem i husgrunder och på kallvind är ett mycket vanligt problem i Sverige mer en 2 miljoner människor blir drabbade varje år.

 

Vi hjälper er med fuktkontroll och

skulle vi upptäcka fuktproblematik eller mikrobiella skador har vi givetvis olika lösningar att erbjuda med allt ifrån sanering till avfuktningslösningar.

Fästpunkt 1
Fästpunkt 2

 Besiktning krypgrund

-Okulär inspektion

-Fuktmätning

-Bilddokumentation

-Protokoll 

-Lösningsförslag 

 

 Sanering krypgrund

Bästa sättet att få bort mögel och dåliga lukter i krypgrunden är att använda ett AMO 91 saneringsvätska som appliceras på alla ytor, möglet försvinner inte bara utan ytan ser ren ut efter ett par appliceringar. 

 

 Installation krypgrund

-Vi utför olika installationer anpassade och utformade för att fungera på bästa sätt för varje typ av krypgrund. Vi jobbar med den marknadsledande system så som trygghetsvakten m.m.

 

 

 Besiktning vind

-Okulär inspektion

-Fuktmätning

-Bilddokumentation

-Protokoll 

-Lösningsförslag 

 

 Mögelsanering vind

-Bästa sättet att få bort mögel och dåliga lukter på vinden är att använda ett AMO 91 saneringsvätska som appliceras på alla ytor, möglet försvinner inte bara utan ytan ser ren ut efter ett par appliceringar. 

 

 

 Installation på vinden 

-Vi utför olika installationer anpassade och utformade för att fungera på bästa sätt för varje typ av vindsutrymme. Vi jobbar med den marknadsledande system så som TrygghetsVakten.

 

 

Handrörande vatten

Fuktmätning

Vi utför fuktmätningar och gör en kontroll av eventuella fuktproblem och föreslår en åtgärdsplan, vårat mål är att hittar en trygg och bra lösning för er.

                             

                              

TrygghetsVakten

När vi installerar TrygghetsVakten i eran hem lämnar TrygghetsVakten upp till 10 års garanti på sina  produkter och har ni ett serviceavtal med oss byter vi dessutom ut trasiga garantiprodukter utan extra kostnad bra va.  

Fukt och dålig inomhusmiljö är den enskilt största orsaken till skador och problem i bostäder. Fuktskador finns i cirka tre av tio hem och i fyra av tio skolor och förskolor i Sverige. Och om det finns fukt och mögel i en byggnad finns det också en risk att din hälsa påverkas negativt. Barn är också känsligare än vuxna och problem med hälsan behöver inte alltid visa sig med en gång men kan skapa stora problem i framtiden.

Sanering krypgrund

Hotline-konsult

Kontakta oss 

0733-14 13 21
Skicka ett meddelande till oss
så återkommer vi så snart vi kan.

Några av dom vi samarbetar med

2023 COPYRIGHT ©  EXEKTA AB   INFO@EXEKTA.COM    0733-14 13 21

bottom of page